Butikken vår

Forradal S-Nærkjøp

Butikken i Forradal er dessverre nedlagt. Siste åpningsdag var 30. april 2016 Samvirkelaget har hatt butikk i bygda siden 1948. Den gang startet de i Ådal Vestre, noen år senere, i 1956 ble dagens butikklokaler tatt i bruk for første gang.  Butikken ble bygd med storstilt dugnadsinnsats av bygdefolket.

Senere ble Hegra Samvirkelag slått sammen med Stjørdal Samvirkelag, før sistnevnte ble slått sammen med Coop Trondheim & Omegn BA i 2000.

Butikken fikk i 1991 navnet Forradal S-Nærkjøp. Coop Trondos har 2 S-Nærkjøp butikker; Forradal og Flora. Disse butikkene representerer det ene ytterpunket i Coop Trondos sin aktivitet. S-Nærkjøp butikkene ligger nærmest Coop Marked i både utvalg og pris, men ingen S-Nærkjøp butikker er tilknyttet noe Coop kjedekonsept. Butikken har en sentral plass i bygda, ikke bare som butikk, men også som sosialt samlingspunkt for bygdas beboere. I butikken er det en liten kaffekrok, hvor det er mulighet til å få seg en kopp kaffe og en prat med andre folk i bygda. Hvis det er noe du savner på butikken så si ifra til oss, vi hjelper til med å skaffe det aller meste og vil gjerne utvikle butikken vår til det beste for alle! Husk at det også er mulig å bestille kaker. Til f.eks konfirmasjon, dåp mm. Brosjyre ligger på butikken.

 Ansatte:Oddbjørg

    Oddbjørg       Marit        
Kontaktinfo:

E-post: coop.forradal@trondos.no Tlf:  40 00 12 71

Rep. Kretsstyret: Dag Inge Korstad - dag.inge.korstad@ntebb.no
Åpningstider: Mandag - Fredag: 11:00 - 17:30 Lørdag: 10:00 - 15:00

Comments Closed

Comments are closed. You will not be able to post a comment in this post.