Færbyggen

 

Færbyggen har pause i utgivelsene på ubestemt tid

 

Færbyggen er Forradals egen bygdeavis. Avisa gies ut av mediagruppa til Færbøgda i lag og kom ut første gang i 2005.

For å lage en best mulig avis er vi helt avhengige av at dere lesere sender inn stoff eller kommer med tips vi kan ha med i avisa. Vi har også egen hjemmeside der du kan lese et variert stoff fra bygda. Adressen er Forraporten.no

Stoff kan dere sende til:

Oddbjørn Øygarden oddbjoro@online.no eller ta kontakt med en i styret.

Vil du bestille avisa eller har spørsmål om abonnement tar du kontakt med Gunn Myhr Fossen på tlf 47889469 eller mail gunnmyhr@hotmail.com

Avisa kommer ut fire ganger i året og kommer ut ca to uker etter innleveringsfristene som er 25. januar, 25 .mai, 5. september og 25. november.

Har du tips eller artikler til neste utgave av avisa, send det til Oddbjørn Øygarden oddbjoro@online.no , eller legg det i postkassa vår på butikken. For å få til ei bra og variert avis, er vi avhengig av å få inn stoff fra flere bidragsytere. Det kan være hva som helst, ferdige artikler, vitser, sanger, tips til ting du ønsker vi skal skrive om, gamle og nye historier, virkelige eller fantasi, konkurranser og rebuser – hva som helst du kan tenke deg at noen kan være interessert i å lese.

Abonnement for utenbygds boende koster nå kr. 200,- pr. år. Vi har sett oss nødt til å øke abonnementsprisen pga økte kostnader til trykking og til porto.
Vi er også i ferd med å omarbeide layouten på avisa, og håper det er med å forsvare den økte prisen når vi er ferdig med dette arbeidet.
Abonnementet betales til kontonr: 4465.21.15362. Husk å merke betalingen med ditt navn og adresse.

Betalinga for avisen går til trykking og til utsending av avisa. Vi har ikke inntekter på Færbyggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.