Framtida for Skogtun ?

Styret i Skogtun tok initiativet til å ringe alle i komiteen for å høre om de stilte til dugnad på arrangementet 3 dager etter. Der var det kun 1 av 8 som hadde intensjon om å stille. Etter litt overtalelse stilte ytterligere 2. Ingen av de andre hadde verken ordnet med stedfortreder eller varslet om at de ikke stilte. Da må det presiseres at samtlige fikk brev om at de var oppsatt til denne komiteen i slutten av april.

Skogtun stod i fare for å måtte avlyse hele arrangementet som da ville ført til et reelt tap på ca 30 000,-. Heldigvis stilte Stjørdal Dykkerklubb med 5 personer på kort varsel slik at arrangementet kunne gå som planlagt.
Skogtun lider likevel et tap på 10 200,- som følge av at arrangementet måtte deles.

Stor takk til de 3 ifra komiteen som stilte, samt til Hans R. Dahl som kunne stille på kort varsel!

Skogtun er Forradal’s samfunnshus og storstue, eid av innbyggerne i Forradal. Vi er derfor totalt avhengig av at innbyggerne i Forradal stiller frivillig til dugnad på de få arrangementene som holdes pr år, slik at driftskostnader dekkes og huset fortsatt har en fremtid.

Vi håper for fremtiden at det tas større ansvar ovenfor det å bli oppsatt i en komite. Vi har selvfølgelig stor forståelse for at det ikke alltid passer for alle, men det er da viktig at disse selv tar ansvar for å ordne med stedfortreder eller i det minste si ifra til Styret i god tid før arrangementet.

Mvh Styret i Skogtun A/L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.