Fjøskonsert hos galleri Qa

 

Galleri Qa inviterer lørdag 13. kl 1600  til fjøskonsert.

På lørdag inviterer gallerieier Bratsberg til fjøskonsert i galleri QA i Forradal. Maria Stattin, Trygve Vist, Siv Anette Lorentzen og Bjørn A. Bratsberg fremfører lett ettemiddagsmusikk i galleriet.

Mezzosopran Maria Stattin er en ettertraktet sanger som har gjort flere store roller bla som Thora i operaen «Thora fra Rimol» på Den Norske opera. Sammen med Trygve Vist som spiller baryton vil de fremføre spenstige versjoner av Summertime av Gershwin og Habanera av Bizet. Vist bidrar også med flere kjente sanger deriblandt «Ut mot havet» av Fiflet-Bræin. Bjørn Alexander Bratsberg, som til daglig jobber som kantor i Stiklestad kirke, bidrar med improvisasjoner på piano og firehendig pianospill sammen med Siv Anette Lorentzen. De fremfører musikk av bla Grieg og Lumbye i tillegg til at de akkompagnerer Stattin i i sommerlette viser som Gabriellas song fra filmen «Så som i himmelen». I galleriet er det få sitteplasser, så ta gjerne med noe å sitte på. Før konserten kan man få omvisning i Galleri QA, som i år huser bilder av Bjørn Bratsberg, Alice Bratsberg og Ove Øverkil. Velkommen til en hyggelig ettermiddagstime i fjøset.

Alice og Bjørn

1 Comment

  1. Eva Buan

    Takk for en flott fjøskonsert på Galleri Qa. Det ble en trivelig ettermiddag med nydelig sang og musikk. Jeg håper dette blir en årlig hendelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.