17. mai

Årets 17. maitog ved vevdepunktet

 

17 Mai!

Årets 17 mai sto for tur, – og mange møtte opp ved Forradal Oppvekstsenteret for å feire nasjonaldagen. Under mørke skyer,-men likevel i oppholdsvær, – gikk toget fra Oppvekstsenteret til Bautaen ved gamle Aadal kirke. Forra Hornmusikklag ledet an med flott hornmusikk og ved bautaen hadde ungdommer fra 7 klasse blomsternedleggelse og tale, før toget vendte tilbake til Oppvekstsenteret. Der ble vi ønsket velkommen av 17 mai-komiteen ved Oddvar Vigdenes, før de festkledde barna ved Oppvekstsenteret sang tradisjonelle 17 mai-sanger. Hornmusikken underholdt, samt at vi fikk høre en flott tale av Per Erik Moen. Årets 17 mai-komite avsluttet underholdninga med å synge Forradalssangen.

Som seg hør og bør var det dermed tid for middagsservering, hvor rømmegrøt, pølser og mos gikk ned på høykant. Også issalget gikk svært bra, og kaffe og kaker smakte godt også denne nasjonaldagen. Regnværet kom etterhvert for fullt, men det hindret ikke store og små å benytte seg av lekene som ble arrangert utendørs, samt naturstien fra 4H.

Tusen takk til Forra Hornmusikklag for flott hornmusikk, takk til Per Erik Moen for gode og kloke ord, takk til 4H for natursti, takk til 7 klasse for markering ved bautaen og ikke minst, tusen takk til alle besøkende for sitt gode humør, – til tross for det ikke fullt så gode været!

 

På vegne av årets 17 mai komite, Heidi Thonstad

 

Elever fra Oppvekstsentert legger ned blomster og holder tale ved Aadalsbautaen

 

Hornmusikken spilte i toget og på Oppvekstsenteret.

 

Sang av barna ved Oppvekstsenteret.

 

Tale for dagen ved Per Erik Moen

 

Forradalssangen fremføres av dagens taler og komit

 

Se flere flotte bilder på bladet.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.