Fottballhistorie for Forra IL

Det er lenge siden noen har spilt fotball med Forra IL sine drakter, men lørdag 4. mai ble det skrevet fotballhistorie for Forra IL. For første gang på mange år ble det spilt fotball i Forra IL sine drakter, og for første gang i historien stilte klubben med lag i Dalførecupen i fotball.
Begivenheten fant sted på Lånke Stadion der laget spilte 3 kamper under første runde i Dalførecupen. Det var en kjempeinnsats av alle spillerne, og like bra var innsatsen fra foreldre, søsken og besteforeldre som heiagjeng på sidelinja. Ikke vanskelig å la seg rive med når man har en sånn ivrig gjeng å se på.
Selv om det ikke ble noen seier ble det scoret mål, og alle ungene var godt fornøyd.
Laget stiller i mix-klasse for de som er født i 2005. Det er bare en jente med på laget, men man kan vel si laget klassifiserer for mix likevel siden det er med spillere født i 2005, 2006 og 2007.
Joachim Hodne er flink og ivrig trener for spillerne, og han har tydeligvis fått til noe selv om de bare har hatt noen få treninger, for det var mange som var imponert over ferdighetene og innsatsen til de små.

Kjempeartig med fotballag fra Forra IL igjen, og vi håper vi klarer å fortsette med det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.