Forradal på kartet.

Det ble søndag arrangert staffet KM i orientering ved Åstjønna. Arrangørklubbene Forra il og Stjørdals-Blink hadde lagt løpet til skihytta der det helt nye kartet Beitlandskjølen ble benyttet. Det er VM i orientering i Trondheim neste år å det bidro til at landslagsløpere fra hele 9 nasjoner deltok i løpet. Over 150 lag deltok totalt i løpet. Det så ut til at både utøvere og publikum stortrivdes i det flotte været i flotte omgivelser. Det ble av enkelte hevdet at det ikke siden Armfelts tid hadde vært så mye folk ved Åstjønna.

Vel gjennomført

Se mer på Forra IL sine hjemmesider her


3 Comments

  1. Dag Inge Korstad

    Stafetten var et utrolig godt eksempel på at det går an å få til det mest med godvile og innsats. Alt gikk godt og Forradal ble presentert på en glimrende måte.

  2. Vegard Vigdenes

    Fin reklame for bygda! Håper at enda flere gjennom slike arrangement får opp øynene for den fine naturen vi har her. Som fjellstyreldere så tror jeg dette bidrar til økt bruk av allemenningen – og det er bra. Godt jobba!

  3. For å få et lite innblikk av folkemylderet som var ved Skihytta, så ligger det noen bilder på fotogalleriet på Forra IL’s sider. Følg gjerne også link, fra artikkel samme sted, til Stjørdals Blinks sider. Der ligger det også 3 bildeserier.

    Alt i alt, en strålende dag i flott natur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.